Original
2-7 arbetsdagar

Feel the calm before the storm

Endast 1st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
46000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Produktbeskrivning
 • Feel the calm before the storm" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Feel the calm before the storm berättar Veronika: - Känn in lugnet före stormen, det svala och sköna i kvinnan, vad händer sedan? -Om att våga ta språnget ut i stora vida världen, att våga känna lugnet inombords för att sedan kasta sig ut i det stora outforskade..
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "Feel the calm before the storm" Unikt original i akryl
  Feel the calm before the storm är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 100 cm x 100 cm och levereras uppspänd med en tunn, svart galleriram och ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Let the mystery be
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar
Mommy to be
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Sailing
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Endast 7st kvar
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska