Original
Såld

Estermark

Etablerade konstnärer
5900 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 x 40 x 5 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: MDF skiva
 • Produktbeskrivning
 • Per Nylén om ”Estermark”
  - När jag var liten bodde jag i norra Sverige och först som vuxen insåg jag hur mycket minnen jag har från den tiden. Byn Estersmark passerade vi varje gång på vägen till vårt sommarhus.
  Jag älskar bara namnet, vackert och udda och med alla omgivande åkrar och ängar, fulla med gräs och vete.. - Detta abstrakta konstverk är en påminnelse från alla mina resor i Västerbotten med omnejd, särskilt under de nordiska sommarnätter med sol dygnet runt. - För att inte tala om alla myggor. - Hela sommaren! :-)

  Unikt original – endast ett exemplar Pers motiv Estermark är ett original i akryl på MDF skiva som säljs på Noagallery.se. Storleken inramad är 40 x 40 x 5 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Tomas glutamatdiet är över nu
Original
2-7 arbetsdagar
14000 kr
Endast 1st kvar
The tallest building in Robertsfors
2-7 arbetsdagar
fr. 2000 kr
John
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska