2-7 arbetsdagar

Drive for Peace by Dustin Johnson (40 cm )

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
17995 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Upplaga: 199 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Drive for Peace by Dustin Johnson:

  Stöd kampen mot våldet genom att köpa Dustin Johnsons version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.

  Golfproffsets tolkning av symbolen fick namnet Drive for Peace, originalet står på St Andrews som också anses vara golfens vagga. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället.

  Skulptur av världsskända fredssymbolen – begränsad upplaga

  Den knutna revolvern är idag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen designad av Dustin Johnson för Non-Violence Art Project finns att köpa på Noagallery.se i fyra olika storlekar – 19 centimeter, 30 centimeter, 40 centimeter och 1 meter. Drive for Peace är designad av Dustin Johnson och är tillverkad av handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga om 499 exemplar av den minsta storleken, 299 exemplar av den på 30 centimeter, 199 exemplar av den på 40 cm samt 29 exemplar av den största på 1 meter. Ett äkthetscertifikat medföljer.

  Se alla skulpturer i samarbetet med Non Violence här

 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Cykeltur
2-7 arbetsdagar
3500 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bara få va mig själv
2-7 arbetsdagar
800 kr
Endast 9st kvar
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland