2-7 arbetsdagar

Drive for Peace by Dustin Johnson (40 cm )

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
17500 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Upplaga: 199 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Drive for Peace by Dustin Johnson:

  Stöd kampen mot våldet genom att köpa Dustin Johnsons version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.

  Golfproffsets tolkning av symbolen fick namnet Drive for Peace, originalet står på St Andrews som också anses vara golfens vagga. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället.

  Skulptur av världsskända fredssymbolen – begränsad upplaga

  Den knutna revolvern är idag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen designad av Dustin Johnson för Non-Violence Art Project finns att köpa på Noagallery.se i fyra olika storlekar – 19 centimeter, 30 centimeter, 40 centimeter och 1 meter. Drive for Peace är designad av Dustin Johnson och är tillverkad av handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga om 499 exemplar av den minsta storleken, 299 exemplar av den på 30 centimeter, 199 exemplar av den på 40 cm samt 29 exemplar av den största på 1 meter. Ett äkthetscertifikat medföljer.

  Se alla skulpturer i samarbetet med Non Violence här

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska