2-7 arbetsdagar

Deer in the green

Etablerade konstnärer
3900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 60 x 80 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemuhle Photo Rag Bright White 308 gr
 • Produktbeskrivning
 • Catarina Kent om "Deer in the green":

  - Vad händer om jag kombinerar mina grafiska mönster och mina bilder tänkte konstnären Catarina Kent och började experimentera. - Mönster jag gjort för kuddar och tapeter fick plötsligt nytt liv. Kanske är jag påverkad av min plats i livet just nu. Ett nyvaknat intresse för det psykedeliska och andliga, alla olika dimensioner av levandet och medvetandet som upptar min tankevärld allt oftare dessa dagar. Det är fantastiskt att få åldras med en känsla av att varje dag kommer med något nytt att förundras över, att kunna bejaka föränderligheten gör livet rikt. En känsla av att själen aldrig kan dö avslutar Catarina Kent.

  Foto i limiterad upplaga:

  Catarina Kents grafiska blad finns på noagallery.se i en limiterad upplaga om 100 exemplar, signerade och numrerade. Bladets mått är 50 x 70 cm, kompletterad med en fin handsnickrad ram och passepartout är måttet 60 x 80 cm.

  Se alla motiv av Catarina Kent

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Blasieholmen
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr
Stadshuset
2-7 arbetsdagar
fr. 2250 kr
Skogskyrkogården
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska