Slutsåld

Come together

4900 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 150 cm x 100 cm
  Upplaga: 30 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper
 • Produktbeskrivning
 • Susanne Åkeson om "Come together":
  - Min nya tavla ”Come Together” är en tavla i vår tid just nu.
  "Vi är många som älskar våra mötesplatser. Platser som varit viktiga i alla tider. Platser där vi skapar relationer och bygger broar, platser där vi kan hämta inspiration och energi för kreativitet och glädje. Möten med nya människor är avgörande och viktigt för vår existens.
  Låt det bli möjligt igen snart"
  Kärlekstavla i begränsad upplaga
  Come Together är ett konstverk av populära Susanne Åkeson Rosencrantz som finns hos NOA Gallery. Kärlek och vänskap är ett återkommande tema i hennes verk och tavlorna sprakar av färg och intensitet. Susanne Åkeson Rosencrantz målar alltid i akryl, med penslar, händer och knivar.
  Det här är ett grafiskt blad i limiterad upplaga. Motivet är tryckt på syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100 procent bomull. Upplagan är begränsad till 30 signerade och numrerade exemplar och är ett otroligt pampigt konstverk med bildmåttet 126 x 78 cm. Med bladets passepartout mäter konstverket 150 x 100 cm.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Systerskap
Original
2-7 arbetsdagar
19000 kr
Endast 1st kvar
Midsummer
2-7 arbetsdagar
2400 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska