Original
Såld

Climatechange

35000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 90 x 130 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Climatechange" av Tony Nilsson:
  Den uppenbara titeln på detta verk borde vara Dalazebra berättar konstnären Tony Nilsson om konstverket Climatechange. - Vid närmare eftertanke och en tanke som stod självklar när jag var färdig var, att i ett vidare perspektiv är detta ett inlägg i klimatdebatten. - Världen krymper, på gott och ont. - En konsekvens av detta kan vara att Dalarna möter Afrika. Om vi inte agerar nu så, vem vet, kanske har ett framtida Rättvik samma klimat som Krügerparken i Sydafrika.
  Climatechange är ett originalverk i olja och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 90 cm x 130 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Dalamoose
Original
2-7 arbetsdagar
17800 kr
Endast 1st kvar
The Judges
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Bonaparte left the party
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr

Andra köpte även

Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Förlist
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 9st kvar
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland