Original
Såld

Citrusfåglar

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
5400 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 cm x 60 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akvarell
  Tillverkad på: Akvarellpapper
 • Produktbeskrivning
 • Citrusfåglar:
  Citrusfåglar är ett motiv av konstnären och illustratören Anna Handell med de ljuvliga citrusfåglarna som står i fokus med blommor fyllda av sötman från nektar och mogna frukter i kulisserna. Ann har alltid varit fascinerad av Carl von Linné och de konstnärer han hade omkring sig och hon målar gärna allt i mötet med naturen.
  Original i akvarell
  Konstnären Anna Handells känsla inför naturen är den röda tråden i hennes konst. Hon har skapat flera motiv för Noagallery.se. Motivet Citrusfåglar är en originalmålning i akvarell, måttet på verket är 42 x 60 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Akleja
2-7 arbetsdagar
850 kr
Love Birds
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Endast 8st kvar
Fjärilsvallmo
2-7 arbetsdagar
850 kr
Seahorses
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland