2-7 arbetsdagar

Bono och U2 på Eriksberg i Göteborg 1987

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 50 cm svart ram ingår
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Bono och U2 på Eriksberg 1987 - Fotografi
  Foto: Christer Wahlgren. Legendarisk spelning på Joshua Tree-turnén med låtar som Where the Streets Have No Name, Pride ( In the Name of Love ) och Sunday Bloody Sunday. Spelningen skulle egentligen gått av stapeln på arenan Ullevi men Bruce Springsteen hade rockat sönder den två år innan och därför spelade bandet på det gamla skeppsvarvet Eriksberg i Göteborgs hamn. Tavlan säljs inramad och är i formatet 70 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Bruce Springsteen på Ullevi 1985
2-7 arbetsdagar
Kampanj
1522 kr 1790 kr
Ted Gärdestad 1973
2-7 arbetsdagar
2495 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska