2-7 arbetsdagar

Bill Haley Malmö Folkets Park 1968

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 116 cm x 87 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 50 cm svart ram ingår
  Kategori: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Bill Haley Malmö Folkets Park 1968 - Fotografi
  Bilden är tagen av fotografen Berne Lundqvist 1968. Bill Haley slog igenom med sitt kompband på 1950-talet och gav världen klassiska rock n roll-hits som Rock Round the Clock, Shake, Rattle and Roll och See You Later Alligator. Han ses som en av de artister som gjorde att musikstilen rock and roll slog igenom till en riktigt bred publik. Han fortsatte att turnera med sitt band genom hela 70-talet innan han avled efter en tids sjukdom och märkt av sina alkoholproblem 1981. Han blev invald postumt i Rock and Roll Hall of Fame i 1987. Tavlan säljs inramad och är i formatet 70 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland