2-7 arbetsdagar

Gröningen Helsingborg

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 36 x 24 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 70 cm
  Kategori: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Gröningen Helsingborg" – Fotografi
  Bilden "Gröningen Helsingborg" är fotad 2008 av fotografen Britt-Mari Olsson. Motivet föreställer trädäcket på Gröningen som är en av Helsingsborgs populäraste samlingsplatser på framför allt sommaren. Gröningen är precis som det låter en stor och öppen grönyta med gräsmattor som sträcker sig flera hundra meter längs med havet vid kanten av Öresund. Trädäcket i bild, sträcker sig även det egentligen långt utanför bild, närmare 250 meter längs strandkanten. Tavlan säljs inramad och är i formatet 50 x 70 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska