2-7 arbetsdagar

Anita Ekberg

Bästsäljande konstnärer
1790 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 15 x 35 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 50 cm
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
 • Produktbeskrivning
 • Anita Ekberg" - Fotografi

  Anita Ekberg och maken, den brittiske skådespelaren Anthony Steel, fotograferade av Jan Dahlander 1956 i Anita Ekbergs hemstad Malmö. Paret var gifta mellan 1956 och 1959. Anita Ekberg växte upp på Östra Fäladsgatan 29 i Malmö. Hon vann tävlingen Fröken Sverige 1951 och hamnade i USA och Hollywood. Den blonda skönheten hade sin största filmframgångar i Italien och är mest känd för rollen i Frederico Fellinis "La dolce vita" där hon badar i Fontana di Trevi. Hon var gift ytterligare en gång men hennes stora kärlek var Gianni Agnelli, grundare av bilföretaget Fiat. Då och då fortsatte Anita Ekberg att göra nedslag i sitt forna hemland och hon lät sig intervjuas ibland, alltid med en okuvlig attityd och oftast med ett glas vitt vin i handen. Hon dog i sitt hem söder om Rom 2015. Tavlan säljs inramad och är i formatet 70 x 50 cm.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Stortorget Malmö 1959
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Inre hamnen i Helsingborg
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Rådhuset Helsingborg
2-7 arbetsdagar
1790 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska