Original
Såld

Andrum (Original)

Etablerade konstnärer
23000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 cm x 150 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Linneduk
 • Produktbeskrivning
 • Andrum (original):
  – Den här målningen är inspirerad av det andrum som jag behövde, sökte och slutligen fann efter konstant värk, utmattning och ångest och allt vad det innebär att återhämta sig från en utbrändhet och tre svåra diskbråck. Jag har försökt fånga den strimman av ljus och hopp, känslan av stillhet och förnyelse som stärkte mig inifrån. Ett andrum med plats för både återhämtning och reflektion.
  Unikt original i akryl – endast ett exemplar
  Simona Florea målar i akryl och hämtar inspiration ur vardagliga händelser. Hennes målningar berättar om livet i stort, såväl som särskilda upplevelser, erfarenheter och intryck. Andrum (original) är en originalmålning och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se, men du kan se andra tavlor av Simona Florea här. Storleken på originalmålningen är 100 x 150 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Pride
Original
2-7 arbetsdagar
23000 kr
Endast 1st kvar
ZERO F’s GIVEN
Original
2-7 arbetsdagar
5000 kr
MALALA YOUSUFZAI
2-7 arbetsdagar
4000 kr
THAT’S HOW THE COOKIE CRUMBLES
Original
2-7 arbetsdagar
12500 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska