Stäng
Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m
Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m
Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m
Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m

Tennis for Peace by Billgren och Söderling 1 m

Carl Fredrik Reuterswärd
95 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 6 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
100 cm x 85 cm x 27 cm
Upplaga:
8 numrerade exemplar
Teknik:
Polyresin
Kategori:
Skulptur

”Tennis for peace” by Billgren och Söderling (1 meter)

Stöd kampen mot våldet genom att köpa tennisspelaren Robin Söderling och konstnären Ernst Billlgrens version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. För att skapa konstverket tog de helt sonika till tennisibollar och färg och smashade ner den knutna revolvern rejält med klara färger. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.

Skulptur av världsskända fredssymbolen – begränsad upplaga

Den knutna revolvern är i dag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen av Robin Söderling och Ernst Billgren för Non-Violence Project finns att köpa på Noagallery.se i tre storlekar, 19 centimeter, 40 centimeter och 1 meter. Den är tillverkad på handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga, det finns endast 499 exemplar av den mindre storleken, 99 exemplar av mellanstorleken och 8 exemplar av den största. Denna är den största och kommer med ett äkthetscertifikat samt ligger i en fin presentbox.

Vi har fri frakt på denna produkt inom Stockholm, för transport till övriga landet fås prisuppgift på förfrågan hos contact@noagallery.se