Stäng
Stockholm I
Stockholm I
Stockholm I
Stockholm I
Stockholm I
Stockholm I

Stockholm I

Hanna Ekegren
3 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
86 cm x 61 cm
Storlek inramad:
96 cm x 71 cm
Upplaga:
30 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100% bomull

Stockholm I:

- Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning och det gäller även för det grafiska bladet Stockholm I berättar Hanna.

- Motivet växer fram och det är min övertygelse att färg ger energi och tröst. Hanna berättar vidare att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi. - Om min konst kan ge människor glädje och energi har jag lyckats!

Ledord för det grafiska bladet Stockholm I är ”Motivet föreställer bl a Margaretha Krook utanför Dramaten och salongen på Dramaten. NK-klockan, karusell på Gröna Lund och ett betonglejon på Drottninggatan. Hus i Gamla Stan, turistbåtar vid en kaj. Kronprinsessan och Kaknästornet.”

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärsskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv.

Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor.

Stockholm I är ett grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga. Konstverket mäter 86 cm x 61 cm, kompletterad med handsnickard ram och handskuren passepartoute mäter konstverket 96 cm x 71 cm.

Se alla tavlor av Hanna Ekegren här