2-7 arbetsdagar

Stockholm I

Etablerade konstnärerBästsäljande konstnärer
3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 86 cm x 61 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 96 cm x 71 cm
  Upplaga: 30 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Stockholm I:
  - Konstnären Hanna Ekegren hämtar inspiration från det andliga och från det medvetna och undermedvetna. – Jag försöker följa färgerna och har sällan motivet klart för mig när jag påbörjar en målning och det gäller även för det grafiska bladet Stockholm I berättar Hanna.
  - Motivet växer fram och det är min övertygelse att färg ger energi och tröst. Hanna berättar vidare att många av hennes kunder har sett något i hennes konstverk som lindrar en tung och svår situation eller upplevelse, eller som bara vill ha en målning som ger dem energi. - Om min konst kan ge människor glädje och energi har jag lyckats!
  Ledord för det grafiska bladet Stockholm I är ”Motivet föreställer bl a Margaretha Krook utanför Dramaten och salongen på Dramaten. NK-klockan, karusell på Gröna Lund och ett betonglejon på Drottninggatan. Hus i Gamla Stan, turistbåtar vid en kaj. Kronprinsessan och Kaknästornet.”
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Hanna Ekegren har skapat konst sedan barnsben. Tidigt i hennes konstnärskap kännetecknades hennes konst av detaljerad noggrannhet och verklighetstrogna motiv.
  Senare har färgen och formen blivit det viktiga, att lyssna inåt och måla utifrån känslor.
  Stockholm I är ett grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga. Konstverket mäter 86 cm x 61 cm, kompletterad med handsnickrad ram och handskuren passepartoute mäter konstverket 96 cm x 71 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Stockholm II
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Flyga drake
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Långt bortom bergen
2-7 arbetsdagar
fr. 2800 kr
Consolo
2-7 arbetsdagar
fr. 1800 kr

Andra köpte även

Street rabbit New York
2-7 arbetsdagar
fr. 3200 kr
The plumed philosopher
2-7 arbetsdagar
fr. 3200 kr
Baby yoda, Star Wars
2-7 arbetsdagar
fr. 3700 kr
Baouny Hunter, Star Wars
2-7 arbetsdagar
fr. 3700 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland