Original
Såld

Vara vänner

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
14900 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 cm x 60 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram med vit trälist
 • Produktbeskrivning
 • Karolina Palmér om ”Vara vänner”:
  "Mitt bästa sätt för att koppla av är att måla", berättar konstnären Karolina Palmér. "Jag mår helt enkelt som bäst framför mitt staffli i källarateljén i Kungsbacka. Mitt naivistiska måleri präglas av starka färger, och människor finns nästan alltid med i motiven. Originalmålningen Vara vänner är inget undantag. Jag tycker att motivet och färgerna går hand i hand och att tavlan förmedlar ett lugn".

  Unikt original – endast ett exemplar
  Intresset för färg och form har alltid funnits hos konstnären Karolina Palmér som vill beröra och sprida glädje med sin konst. Karolina Palmér har skapat flera motiv för NOA Gallery, däribland Vara vänner, en originalmålning som endast finns i ett exemplar. Konstverket mäter 60 x 60 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Inom mig
2-7 arbetsdagar
fr. 3600 kr
Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Suddenly
2-7 arbetsdagar
800 kr
The Power of Now
2-7 arbetsdagar
fr. 3400 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska