Original
2-7 arbetsdagar

United Horns

Endast 1st kvar
Unga talanger
24000 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 59 x 42 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Blyerts
  Tillverkad på: Ålderbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Maria Drozdz om "United Horns"

  Genom över en tids engagemang, säker hand och inspiration hämtad från realismen och naturen har denna blyertsteckning, med sina imponerande mått 59 x 42 cm, växt fram som ett unikt konstverk. Skapat på åldersbeständigt, syrafritt papper, är verket en följd av konstnärens skapande process och dedikation.

  De detaljerade vita noshörningarna, skapade med 4B-pennor, återskapas med precision där ljuset framhäver varje subtil detalj på ett fantastiskt sätt. Verket är en strävan efter realism och precision, en konstnärlig resa som utmanar och förbättrar konstnärens färdigheter.

  Genom att förena noshörningarnas horn i bilden förmedlar "United Horns" kraften av enhet och harmoni i naturen. Det är inte bara en teckning; det är en berättelse om sammanflätade horn som symboliserar styrkan i enad skönhet.

  Ram med passepartout tillkommer om så önskas, vilket ytterligare förhöjer och ramar in detta konstverk. "United Horns" existerar endast i ett exemplar, vilket inte bara förstärker dess unicitet utan också gör det till ett eftertraktat och oersättligt konstverk.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland