Slutsåld

Under broarna

Etablerade konstnärer
8500 kr

Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 63 cm x 63 cm
  Tillverkad på: Arches akvarellpapper 600 gram
 • Produktbeskrivning
 • Gunnel Moheim om "Under broarna":
  "Stockholm är ett av tre universum som jag rör mig inom i min konst, och som ofta figurerar i mina verk. Jag har ateljé på Söder och ser ut överk Kolingsborg och Slussen. Oavsett om jag rör mig i staden eller i naturen lägger jag alltid märke till färger och former. Färg är så viktigt för mig, och mina bilder blir därför ofta väldigt färgstarka eller stämningsfulla med mörka stråk och färg i flera lager".
  Originalmålning i akvarell – endast ett exemplar
  Konstnären Gunnel Moheim arbetar med akvarell i regnbågens alla färger och har skapat fem unika originalmålningar för NOA gallery, bland andra "Under broarna" och "Mot Slussen". Originalen finns endast i ett exemplar vardera, på Arches akvarellpapper 600 gram, med tillhörande vit ram. Storleken är 63 x 63 cm.


  Se våra bästa julklappstips för mer inspiration
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Summer in the City
2-7 arbetsdagar
fr. 3100 kr
9,48 pm
2-7 arbetsdagar
fr. 2400 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska