Original
2-7 arbetsdagar

De två herrarna

Endast 1st kvar
3800 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 x 30 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akvarell
  Tillverkad på: 300 gr akvarell papper
 • Produktbeskrivning
 • Konstnären Charlotta Flodén har skapat De två herrarna, ett akvarell original som en del i en serie porträtt med människan och det personliga mötet i fokus.

  Konstverket De två herrarna vill förmedla känslan av samhörighet. I den livfulla målningen vandrar de två herrarna i ett myller av medmänniskor och hundar. De två herrarna är ett verk som med återhållsamhet och dova toner för tankarna till ett magiskt möte, människor emellan.

  De två herrarna är ett unikt original skapat i akvarell som säljs på Noagallery. Storleken på originalmålningen är 40 x 30.

  Se alla unika konstverk av Charlotta Flodén här
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Bredvid dig
Original
2-7 arbetsdagar
2600 kr
Midsommar
Original
2-7 arbetsdagar
2600 kr
Ella
Original
2-7 arbetsdagar
2600 kr
Ledningen
Original
2-7 arbetsdagar
2600 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska