2-7 arbetsdagar

Through the window, Havanna Cuba

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 77 x 57 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemühle Photorag Bright White 308 gram
 • Produktbeskrivning
 • Through the window, Havanna Cuba:
  - Hettan är tryckande, vi är mätta och dåsiga efter en lång lunch. Vi har åkt taxi överk en bro och upp på en höjd på andra sidan sundet mittemot Habana Vieja. Därifrån har man den bästa utsikten överk Havanna. På parkeringen står klassiska amerikanare på rad, en förare smeker sin bils knallröda lack med en putsduk. En grupp män står bredvid och tittar på. Under träden finns svalka och människor söker sig dit. Genom ett bilfönster ser jag en scen, jag hukar mig på andra sidan bilen och stjäl den genom de öppna rutorna. Löven rasslar mjukt och skuggmönstret rör i maklig takt därefter.
  Fotokonst i begränsad upplaga
  Catarina Kent reser överk hela världen för att hitta motiv till sin fotokonst och hon är har gått många internationella workshops och utbildningar. Bildernas speciella uttryck kommer delvis från efterbearbetningsprocessen, där hon förhöjer bilderna med digital bearbetning som förstärker deras poetiska kvalitéer och lyfter dem från det dokumentära anslaget.
  Catarina Kents fotografier finns i en exlusiv, begränsad upplaga på noagallery.se på 50 exemplar, signerade och numrerade. Fotografierna finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramade har de måttet 57 x 77 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Almas
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr
Skogskyrkogården
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr
Cows II
2-7 arbetsdagar
fr. 4500 kr
Deer in the green
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland