Såld

The Ladder 1.0

11000 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 120 x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Blandteknik
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Livet handlar i många stycken om att klättra uppför olika stegar. Vare sig det är ens privatliv, ens yrkesliv eller olika former av relationer.
  Fredrik Beckman "The Ladder 1.0":
  Fredrik Beckman målar främst abstrakt konst, oftast i akryl precis som med konstverket The Ladder 1.0. Fredriks konstverk är ofta färgexplosioner, konstverk som tar för sig och som skapar glädje och nyfikenhet.
  Unikt original i akryl på duk.
  The Ladder 1.0 är ett unikt original i akryl och sprayfärg på duk som mäter 120 x 100 cm. Konstverket är uppspänt och bara att hänga upp.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

COLORESQUE 1.0
Original
2-7 arbetsdagar
4500 kr
SPLASH 1.6
Original
2-7 arbetsdagar
12000 kr
ETHICOLOR 1.3
Original
2-7 arbetsdagar
9900 kr
BROWN SESSIONS (COPPER)
Original
2-7 arbetsdagar
10200 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska