2-7 arbetsdagar

Jorden runt

Etablerade konstnärer
2100 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 34 x 45 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 44 x 55 cm
  Upplaga: 150 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • Fine Art Print tryckt på Hahnemühle German Etching 310 g. Motivet är 34x45. Utöver det: 3 sidor vit kant 2 cm och nederkant 3 cm.
  En av de bilder som bara kom till mig efter en omvälvande period i mitt liv, som ledde till mitt nya liv där jag får både leva och arbeta med det som jag älskar mest av allt: att måla, yoga och meditera och sprida allt det till andra och se välmåendet sprida sig vidare.

  Originalet är en akvarell, ca 30x40, som är privat.
  Jorden runt är ett mycket populärt konstverk med sina kraftfulla färger, sin sprudlande livsglädje, samtidigt som konstverket illustrerar livets ups & downs och det kan vara bra att komma ihåg när vi hamnar i mer utmanande perioder i livet, att det kommer ljusare och lättare tider. Allt går runt. 
  Och även, om vi lyssnar inåt, till vår innersta längtan och vågar ta steget att följa den, kan Livet ge oss mycket flow och föra oss till oanade höjder. 
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Old City lila
2-7 arbetsdagar
fr. 2450 kr
Here and there
Original
2-7 arbetsdagar
9900 kr
Day Light

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
3900 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland