Original
2-7 arbetsdagar

Outside the box

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
11500 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 cm x 80 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Mix Media
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • Outside the box av Jenny Grant:
  Jennys motiv växer alltid fram medan hon målar. Hon arbetar mycketutifrån känslor och hon ser kroppar och uttryck i färgen som hon försökerfölja och förstärka. Att hitta sitt flow och följa intuition och känsla är viktigtför Jenny både i hennes måleri men också i andra sammanhang. En viktigdrivkraft i hennes måleri är att dela med sig av inspiration, kreativitet ochmodet att följa sin egen väg och att acceptera och tycka om sig själv.

  Originalmålning i mixed media
  Jenny Grant arbetar med mixed media, där olika material blandas. Honbörjar sina verk med collage av papper, foton och tyg. Sedan målar hon pådessa bakgrunder. Verken är uppbyggda i många lager som ger ett djupoch mycket detaljer i bilden. Motivet Outside the box är en originalmålningsom bara finns att köpa i ett exemplar på Noagallery.se och måtten är 80 X 80 cm. Tavlan är målad på canvasduk.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Together we are
Original
2-7 arbetsdagar
13500 kr
Soul Sisters
Original
2-7 arbetsdagar
24500 kr
Gratitude
Original
2-7 arbetsdagar
13500 kr
Endast 1st kvar
Follow your feeling
Original
2-7 arbetsdagar
11500 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland