Slutsåld

Take the Leap

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2200 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 43.5 cm x 45 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 58 cm x 60 cm
  Upplaga: 300 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
 • Produktbeskrivning
 • Marie Plosjö om "Take the leap":
  Ballerinorna Take the leap i och Golden dreams ser konstnären Marie Plosjö som ett par och är målade av hennes lite "mjukare jag".
  – Jag inspireras av starka människor som vågar sticka ut och vara sig själva. Jag vill förmedla öppenhet, styrka, glädje och kärlek. Man ska bli glad av att se på min konst. Golden Dreams kom till i en övergångsperiod i mitt målande och handlar om att fokusera på det man vill och att våga sikta på målet. Tavlan handlar om en ung tjej som har vågar följa sin dröm, vågat ta språnget och lyckats. I Golden Dreams är hon yngre och drömmer om att stå på scen och bli en dansare.
  Tavlor i begränsad upplaga
  Konstnären Marie Plosjö är främst känd för sin sensuella och färgstarka konst. Hon målar ofta i akryl med i intensiva kulörer men arbetar också med svart tusch på vit bakgrund. Marie Plosjö målar främst kvinnor men även fantasifulla och färgstarka djur. Marie Plosjö har skapat flera motiv för NOA Gallery däribland "Never to Late" och "F.L.Y First Love Yourself" som ingår i samma kollektion. Take the leap finns i en numrerad och signerad upplaga på 300 exemplar.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Savior
2-7 arbetsdagar
7000 kr
Blossom
Original
2-7 arbetsdagar
25000 kr
Beskyddaren
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Stenbocken
2-7 arbetsdagar
fr. 1495 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland