2-7 arbetsdagar

Sympathy for the Devil (Röd)

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2400 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): Platta: 12 cm x 12 cm x 2 cm
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Stengodslera
  Tillverkad på: Handgjorda skulpturer i stengodskeramik
 • Produktbeskrivning
 • ”Sympathy for the devil" (Röd):
  Skulpturen 'Sympathy for the devil" är en skulptur tillverkad för hand i stengodslera, målad i rött och svart och monterad på en träsockel. Skulpturen föreställer en djävulsliknande mask med övertäckta ögon.
  Unik skulptur i stengodslera - i begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur, vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Från rå lera skapar han ståtliga skulpturer i material som brons, gjutmassa och stål för att nämna några. Frank Olsson har skapat flera skulpturer för noagallery.se – bland urvalet av hans verk finner vi bland annat den här fantasieggande skulpturen "Sympathy for the devil" i stengodslera. Upplagan är begränsad till 50 numrerade och signerade exemplar. Se även skulpturen "Sympathy for the devil" (Grön).
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Backstadge
2-7 arbetsdagar
2800 kr
Sunshine (grafik)
2-7 arbetsdagar
2800 kr
Isabella
2-7 arbetsdagar
5200 kr

Andra köpte även

Blade Runner City
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr
Kungsholmen
2-7 arbetsdagar
fr. 3900 kr
Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska