Original
2-7 arbetsdagar

Swingin' Dicks

Endast 1st kvar
58000 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 150 x 150 x 5 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Olja på duk
 • Produktbeskrivning
 • Kaos, glädje och ohämmad energi genomsyrar denna målning som kräver sin tid att betrakta.
  Säkert hittar du mer än det mest uppenbara, det är iaf det som är meningen.
  Motivet speglar en tumultartad situation av ohämmad energi. Den visar upp en frenetisk dans av figurer som var och en tävlar om uppmärksamhet i en kakofoni av färg och rörelse. I hjärtat av kompositionen står två centrala figurer som tycks pulsera av liv. Kropparna svänger och ger en påtaglig känsla av rytm och vitalitet. Den omgivande skaran av figurer är ett kalejdoskop av stridande själar, var och en driven av sitt eget inre kaos. En del hoppar in i dansen med vild övergivenhet, medan andra klamrar sig fast vid kanterna av händelsernas centrum. ”Swingin’ Dicks”, är både vanvördig och provocerande, och speglar fräckheten och djärvheten i själva kompositionen. Den förmedlar en ogenerad anda och en hyllning till ett ohämmat självuttryck och jakt på begäret.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Kalle Zebra
2-7 arbetsdagar
990 kr
Avataurus
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Endast 1st kvar
I'm watchin' you
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Climatechange
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland