Slutsåld

Sunshine (mörkbrun patina)

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
14500 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): Bronsskulptur: 34 cm x 10 cm x 6 cm Stensockel: 4 cm x 8 cm x 8 cm
  Upplaga: 20 exemplar i upplaga
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Brons
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om systrarna ”Sunshine”:
  "Det började med skisser och till sist fanns det tre figurer i lera. Tanken var att en av dem skulle gjutas i brons, men av någon anledning kunde jag inte bestämma mig för vilken. Väl på bronsgjuteriet satte vi igång med formar för 'Sunshine', och någonstans där kröp ångesten fram. Resultatet blev därför två skulpturer i brons – denna vackra skapelse och även en annan skulptur vid namn 'Moonlight'. Systrarna 'Sunshine' finns i två olika färger, varav denna skulptur är i mörkbrun patina".
  Unik skulptur i brons – begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur, vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera skulpturer för noagallery.se i diverse material som brons, stål och gjutmassa – däribland systrarna 'Sunshine' i brons. Skulpturen 'Sunshine' finns i två olika färger, varav denna är i mörkbrun patina. Se även skulpturen i grön patina. Upplagan är begränsad till 20 numrerade och signerade exemplar.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Syster Stygg
2-7 arbetsdagar
8000 kr
Moonlight (brun patina)
2-7 arbetsdagar
14500 kr
Mystique (Green)
2-7 arbetsdagar
16000 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska