2-7 arbetsdagar

Spring in Japan

Etablerade konstnärer
2700 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 33 cm x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 42 cm x 60 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Canvas
 • Produktbeskrivning
 • Spring in Japan:
  Liis Koger målar abstrakta motiv som ett sätt att få betraktaren att uppleva hennes konst som en process där man hela tiden ser nya saker och att ständigt utsätter sig för att vara i nuet. Hon använder gärna saker som kan verka obetydliga i sin konst för att nå en större mening och betydelse och det finns alltid ett element av slump eller tur när hon målar. Inspiration hittar hon överallt.
  – Det kan vara en stor eller en liten sak jag ser, i ett landskap, i en person, i en större grupp av människor eller i en blomma - jag ifrågasätter aldrig betydelsen eftersom allt är influenser som jag använder mig av.

  Grafiskt blad begränsad upplaga
  Konstnären Liis Koger har en bakgrund inom måleri, psykologi och teologi. Hon är intresserad av kulturens och konstens inverkan på människan och målar abstrakt för att få bektraktaren att se med nya ögon och hela tiden upptäcka egna mönster och bilder i konsten. Liis Kogers konst finns att köpa på Noagallery.se och motivet Spring in Japan är ett pigment print och finns en begränsad upplaga på 100 exemplar, signerad och numrerad. Tavlan finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramad har den måttet 42 x 60 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

How your childhood changes you
Original
2-7 arbetsdagar
24000 kr
Endast 1st kvar
The truest true
Original
2-7 arbetsdagar
24000 kr
Endast 1st kvar
Becoming one
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Man Carrying A Child
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland