2-7 arbetsdagar

Sommar

Etablerade konstnärer
3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 84 x 59 cm
  Tillverkad: 2019
  Storlek inramad (B, h, d): 70 cm x 95 cm
  Upplaga: 150 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Studio Expressions Smooth 100% cotton rag
 • Produktbeskrivning
 • Sommar:
  Tavlan Sommar handlar om en svärmisk och lekfull tid i samklang med naturen, om sagolika strövtåg på blomstrande sommarängar under blå himmel, och om ljumma kvällar som aldrig vill ta slut.
  Målningen är en av fyra inspirerad av Vivaldis fiolkonsert De fyra årstiderna.
  – Hemma hos mig lever alla målningarna i harmoni i samma hus men på olika väggar. Jag målar i många lager färg på stora dukar tills jag får fram djupet och atmosfären jag söker. Jag älskar impressionismens fantastiska blomstermålare och även Marie Antoinettes tid; rokokons ljuvliga väggmålningar och handmålade sidentapeter gör mig bara så lycklig. Ibland tänker jag mig de här tavlorna som olika kvinnor; som systrar, alla med sitt eget unika temperament och sin speciella skönhet. Eller kanske som samma kvinna men på olika platser i livet?
  Tryck i begränsad upplaga
  Amanda Hellberg målar ofta till klassisk musik och Vivaldis Årstiderna har inspirerat dessa fyra verk där konstnärens kärlek till naturen möter fantasin och skapar drömska resor genom årets växlingar.
  Dessa högkvalitativa grafiska blad säljs i en begränsad upplaga på 150 exemplar, numrerade och signerade av konstnären. Motivet är tryckt på pappret Studio Expressions Smooth bomullspapper. Samtliga motiv går att köpa med eller utan vit ram.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Vinter
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Vår
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Lilla älskling, rosa
2-7 arbetsdagar
fr. 1499 kr
Lilla älskling, blå
2-7 arbetsdagar
fr. 1499 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska