2-7 arbetsdagar

Skäggig eldmask

3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 64 x 48 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 75 x 61 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt 100% syrafritt papper
 • Produktbeskrivning
 • Skäggig eldmask " av Patrik Jonson:
  Konstverket Skäggig eldmask är ett foto tage av undervattensfotografen Patrik Jonson. Patrik vill med sitt arbete visa hur fantastiskt och vackert det fortfarande är i våra hav och hur viktigt det är att vi tillsammans bevarar vårt naturarv så det inte går förlorat.
  Om fotot berättar Patrik: "Detta är en fireworm (skäggig eldmask), Hermodice Caruculata, ca 15 cm. Den påminner lite om tusenfotingar och den finns runt hela Atlantens tropiska kustvatten. Jag tycker att dom är otroligt vackra att titta på men man får vara försiktig så man inte bränner sig på dom". Bilden är tagen på 20 meter djup, under julen 2021 utanför Teneriffa.

  Fotografi i limiterad upplaga
  NOA Gallery kan presentera flera fotografier av Patrik Jonsson, däribland Skäggig eldmask. Detta verk är ett grafiskt blad som mäter 64 x 48 cm, kompletterad med ram är måttet 75 x 61 cm.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Nemo in his Anemone
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Close up Morey
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Lion Face
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
The Lion
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska