Original
Såld

Sailing Light

Etablerade konstnärer
5000 kr
 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 40 cm x 30 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk monterad i trälåda
 • Produktbeskrivning
 • Sailing Light:
  För konstnären Måns Heidvall är havet, segling och vindsurfing motiv som ofta återkommer. Här är det vindsurfingbrädans karaktäristiska segel som syns i målningens centrum.
  – När jag var yngre seglade jag hela dagarna och blev ganska skicklig på att vindsurfa. jag kunde stå på läsidan och kryssa. Roligt nog så är kan jag nu lära mina döttrar att segla.
  Måns Heidvall blandar figurativa och abstrakta element och använder en speciell teknik med maskeringstejp och akryltejp.
  Originalkonst i akryl
  Måns Heidvalls konst finns på noagallery.se och verken är originalmålningar gjorda med akryl och maskeringstejp. Tavlan Sailing Light är monterad i en trälåda med en smal trälist som framhäverk målningen på ett fint sätt. Motivet är 40 x 30 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Optimist
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Waterfalls
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Gaffa
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Crans
Original
2-7 arbetsdagar
12000 kr

Andra köpte även

Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Förlist
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 9st kvar
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland