Original
2-7 arbetsdagar

19 m per sekund

Endast 1st kvar
10000 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek inramad (B, h, d): 55 cm x 55 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk monterad i trälåda
 • Produktbeskrivning
 • 19 m per sekund:

  Här blåser det kuling - vilket 19 meter per skund räknas som på sjön, på land kallas det hård vind. Måns Heidvall har seglat i hela sitt liv, både i Stockholms skärgård och kappslegling i Medelhavet. Många av hans målningar med abstrakta, marina teman handlar delvis om längtan efter att vara på sjön. Han har både vindsurfat och seglat med olika båtar och på det här motivet får man känslan av en vindsurfingbräda som tar sig fram i den starka vinden.

  Originalkonst i akryl

  Måns Heidvalls konst finns på noagallery.se och verken är originalmålningar gjorda med akryl och maskeringstejp. Tavlan 19 meter per sekund är monterad i en trälåda med en smal trälist som framhäver målningen på ett fint sätt. Motivet är 55 x 55 cm.

  Se alla verk av Måns Heidvall

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Focus
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Optimist
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Gaffa
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Waterfalls
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland