Original
Såld

Sail in deep

Etablerade konstnärer
5000 kr
 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 46 cm x 36 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk monterad i trälåda
 • Produktbeskrivning
 • Sail in deep:
  Abstrakta marina motiv är centrala i Måns Heidvalls konstnärskap. Det speciella sättet att måla kom till när han drabbades av en sjukdom som gjorde det svårt att hålla penseln stilla och få rätt skärpa i penseldragen.
  – En dag såg jag exakt framför mig hur jag skulle göra och jag började arbeta med akrylfärg och maskeringstejp. Nu tror jag inte att jag kommer att sluta måla med den här tekniken, säger Måns Heidvall.
  Originalkonst i akryl
  Måns Heidvalls konst finns på noagallery.se och verken är originalmålningar gjorda med akryl och maskeringstejp. Tavlan Sail in deep är monterad i en trälåda med en smal trälist som framhäverk målningen på ett fint sätt. Motivet är 46 x 36 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Gaffa
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
Focus
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr
19 m per sekund
Original
2-7 arbetsdagar
10000 kr
Waterfalls
Original
2-7 arbetsdagar
22000 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland