Original
Såld

Rödklöveräng

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
11800 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 55 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Rödklöveräng:
  Konstnären Magnus Larsson skapar fantastiska naturmotiv som här, konstverket Rödklöveräng. Magnus hämtar inspiration från naturen och hans konstverk inger ett fantastiskt lugn.
  Konstverket Rödklöveräng är ett unikt original skapad i olja
  Magnus Larsson född 1970, har varit konstnär i hela sitt liv och redan som femtonåring hade han sin första utställning. Magnus finner gärna sin inspiration en tidig sommarmorgon i skogen eller på en väg som slingrar sig fram.Med gruset knastrande under skosulorna och alltid med skissblocket i handen.
  Rödklöveräng är ett original skapat i olja som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 70 x 55 centimeter och duken är uppspänd på en 4 cm bred 3D kilram. Kanterna är också målade vilket ger en fin känsla av målningen.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Morgondag
2-7 arbetsdagar
fr. 2200 kr
Koltrast
2-7 arbetsdagar
fr. 1350 kr
Endast 7st kvar
Stranden
2-7 arbetsdagar
fr. 950 kr
Blåsblomma
Original
2-7 arbetsdagar
18800 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska