Slutsåld

Red Carpet Dress, vägghängd

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
5400 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): Höjd 520 mm Bredd 200 mm Djup 60 mm
  Tillverkad: 2018
  Upplaga: 54 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Gjutmassa
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om ”Red Carpet Dress”:
  "Den här vackra skapelsen eller kreationen kanske jag ska kalla den, är en vägghängd skulptur. Motivet 'Red Carpet Dress' föreställer just en klänning som namnet antyder, och är en skulptur som jag har gjutit själv, i en kall gjutmassa – i min ateljé ute på Dalarö".
  Unik vägghängd skulptur i begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur – vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera skulpturer för noagallery.se i material som brons, stål och gjutmassa – däribland skulpturen "Red Carpet Dress". Upplagan är begränsad till 54 numrerade och signerade exemplar. Se även motivet "Sunshine" i grafik.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Black Jack
2-7 arbetsdagar
2400 kr
Moa
2-7 arbetsdagar
5400 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska