2-7 arbetsdagar

Punch for Peace by Muhammad Ali 30 cm

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
12995 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm
  Upplaga: 299 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Punch for Peace
  Slå ett slag för freden. Titeln på den legendariske boxarens version av den berömda Non-Violence Skulpturen kan låta motsägelsefull. Faktum är att motsatser präglade livet för den stridbare Muhammad Ali. Trots att Muhammad Ali var flerfaldig världsmästare i tungviktsboxning, en av världens mest kompromisslösa kampsporter, hade han ett livslångt engagemang för ickevåld och fred. Han förlorade sin världsmästartitel när han vägrade att inställa sig för militärtjänstgöring i Vietnam och engagerade sig i den amerikanska medborgarrättsrörelsen. Inför den legendariska matchen mot världsmästaren Georg Foreman i Zaire 1974, The rumble in the Jungle, fällde Ali ett av sin mest berömda citat: Float like a butterfly sting like a bee – his hands can’t hit what his eyes can’t see. Citatet är i centrum på Muhammad Alis version av Carl-Fredrik Reuterswärds berömda skulptur. Muhammad Ali dog i juni 2016.
  Skulptur i begränsad upplaga

  Muhammad Alis skulptur för Non-Violence Project finns i tre storlekar, 19 cm, 30 cm och 40 cm, och den är tillverkad på handmålad polyresin. Skulpturen finns i en begränsad upplaga, den på 19 cm finns i en upplaga om 499 exemplar, den i 30 cm finns i en upplaga om 299 exemplar och den på 40 cm finns i 99 exemplar. Den kommer med ett äkthetscertifikat och ligger i en fin presentbox.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland