2-7 arbetsdagar

Pudermoln

Etablerade konstnärer
995 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 70 cm
  Upplaga: 150 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Multiart Silk Art 300 gram
 • Produktbeskrivning
 • Jonas Weikel om "Pudermoln":
  - Med den här tavlan vill jag att man ska få en känsla av mjuka varma marmormoln. Precis som de andra trycken i samma teknik med offsetrryck är det från en originalmålning av resin.

  Tryck i begränsad upplaga
  Konstnären Jonas Weikel målar abstrakt konst i akryl med sand och mycket struktur men använder även resin. Han har skapat flera motiv för NOA Gallery, däribland Koralldimma och Vågskiffer. Inspiration hittar han främst i mötet med människor och deras olika erfarenheter och livsöden. Detta verk är ett offsettryck i en upplaga på 150 exemplar, numrerade och signerade, tryckt på silkduk. Måttet på tavlan är 50 x 70 centimeter. OBS! Ram ingår ej.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Ocean
2-7 arbetsdagar
995 kr
Livets Gröna Dans
Original
2-7 arbetsdagar
6900 kr
Skies of Future
Original
2-7 arbetsdagar
9800 kr
Fängslande Djup
Original
2-7 arbetsdagar
5700 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska