2-7 arbetsdagar

Pippi

2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 80 x 80 cm
  Upplaga: 75 signerade & numrerade ex
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Jockes senaste verk "Pippi" är en kraftfull komination av popkonst och streetart. Huvudmotivet är Pippi Långstrump, en rebelisk symbol för frihet och mod.
  Jockes senaste verk "Pippi" är en kraftfull komination av popkonst och streetart. Huvudmotivet är Pippi Långstrump, en rebelisk symbol för frihet och mod. Tillsammans med Wonder Woman representerar de styrka och självständighet, och de går sin egen väg. Tavlan inkluderar små detaljer som kopplar till pippi och Rolling Stone magasin logon ger en extra dimension och en känsla av att dessa karraktärer har blivit ikoner i sin egen rätt.
  Det är en visuellt fängslande och inspirerande bild som förmedlar budskapet om att följa sin egen väg och utmana normer. 

  Grafik i limiterad upplaga
  Joakim Petersson har skapat flera motiv för NOA Gallery, däribland Pippi som är ett grafiskt blad som mäter 70 x 70 cm, kompletterad med en handsnickrad ram, passepartout och glas är måttet 80 x 80 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Basquiat
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Marilyn
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Likes
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Astrid
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska