Slutsåld

Pion

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 cm x 49 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 59 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • Pion:
  Lena Andersson är en erkänd författare och illustratör bakom ett 50-tal konstnärliga och nyskapande barnböcker. I många av dem har hon både skrivit och illustrerat själv, vilket hon gör med en oslagbar kombination av mjuk saklighet och värme om alla sina barnboksfigurer. Hennes bilder är sagolikt vackra och utsökt detaljerade i mjuk akvarellteknik.
  Konstverk Pion är hämtad ur det populära Majas alfabet under bokstaven P
  Tänk vad jag skulle vara glad om jag fick bo på pionens bladDå kunde jag sitta alldeles näraoch titta och lukta på allt det skära.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Lena Andersson började sin tecknarbana redan som ung och utbildade sig vid Konstfack efter uppmuntran av sin teckningslärare, för att senare i karriären avancera från rollen som illustratör till art director. Idag är hon en av Sveriges mest älskade barnboksillustratörer, främst känd för sina ljuvliga böcker om Maja och dess vackra illustrationer.
  Pion är ett grafiskt blad, så kallat pigment print och säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga. Storleken på motivet är 40 x 49 centimeter utan ram, respektive 50 x 59 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Kottens födelsedag
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Stinas strandfynd
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Maja med vänner
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Hanging in Venice
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Keep walking
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Endast 4st kvar
Strålande Hamn
2-7 arbetsdagar
fr. 2495 kr
The Jaguar Elegance
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska