2-7 arbetsdagar

Persistence

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 55 x 46 cm
  Tillverkad: 2017
  Storlek inramad (B, h, d): 60 cm x 67 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Lacollage
  Tillverkad på: Syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Persistence
  - Motivet är ett porträtt av ikonen och idolen Björn Borg, och utgör en av fyra delar i min tavelsvit som gestaltar den klassiska finalen mellan Björn Borg och den amerikanska stjärnan John McEnroe, en het sommardag 1980. Tennisen är ju "den vita sporten" varför färgerna går i vitt och grönt, medan det röda symboliserar temperament och spänning. Jag har även lekt med tennisbanan som ett grafiskt mönster".
  Grafiskt blad i 100 exemplar – hyllar ikonen Björn Borg
  Konstnären Maria Larkman arbetar med en egen teknik som heter Lacollage vilken är en blandteknik mellan foto, kollage, måleri och lack. "Persistence" är ett av fyra motiv i konstnärens tavelsvit som gestaltar den klassiska finalen mellan Björn Borg och den amerikanska stjärnan John McEnroe, en het sommardag 1980. Motivet är ett grafiskt blad tryckt på åldersbeständigt syrafritt fine art papper i 100% bomull, i en upplaga om 100 numrerade och signerade exemplar. NOA Gallery har även de resterande tre motiven ur sviten, "Game, set, match", "Versus", och "Victory”.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Dressed up
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
PV på Hökens gata
2-7 arbetsdagar
fr. 3200 kr
Mariatorget
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland