Original
Såld

Partners in Crime (original)

35000 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 150 cm x 150 cm
  tillverkad: 2019
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • Partners in Crime (original):
  – Jag vet att många känner sig bekväma med att kategorisera konstnärer, författare, kompositörer. Jag gör det säkert själv ibland, men jag tror att det skulle begränsa min kreativitet. Jag vill vara fri att skapa på mitt sätt. Jag lever helt enkelt efter devisen, som Paul Klee så intelligent uttryckte det: ”En konstnärs uppdrag är att visualisera vad som annars skulle hållits dolt i mörker.”
  Unikt original i olja och akryl – endast ett exemplar
  Tony Nilsson skissar febrilt på nya verk; något han har gjort så länge han kan minnas. För honom är skissandet improvisatoriskt och vad som än fyller de otaliga skissblocken, fångas upp och sparas. En del skisser når ända fram till färdiga verk direkt, medan andra lämnas för stunden och återupptas senare. Hans kreativa process är således en experimentell sådan, där han följer instinkt överk logik, testar eller snarare känner sig fram och framför allt låter kreativiten flöda fritt – vilket är kärnan i hans skapande. Partners in Crime (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på målningen är 150 x 150 centimeter.

  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Regina Pippi
2-7 arbetsdagar
990 kr
Little Red Riding Hood (original)
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar
Dalaphant
2-7 arbetsdagar
990 kr
Lovers
2-7 arbetsdagar
990 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Endast 6st kvar
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska