Slutsåld

Nova

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
4500 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om ”Nova”:
  "Det började med skisser vilka resulterade i tre figurer i lera, varav en av dem slutligen blev skulpturen 'Nova'. Denna vackra skapelse har jag gjutit själv i en kall gjutmassa i min ateljé. Figurerna lever sitt eget liv men för mig är 'Nova', och de andra två skulpturerna vid namn 'Moonlight' och 'Sunshine' som systrar. Här hemma står de tre ihop".
  Unik skulptur i gjutmassa – begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur, vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera skulpturer för noagallery.se i olika material såväl brons och stål som gjutmassa – däribland skulpturen "Nova". Skulpturen i gjutmassa är 34 x 11 x 5 cm, varav träsockeln är 9 x 9 x 4,5 cm. Se även systrarna "Moonlight" i brons och blå patina.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Petit Bleu
2-7 arbetsdagar
4800 kr
Black Jack
2-7 arbetsdagar
2400 kr
Moonlight (brun patina)
2-7 arbetsdagar
14500 kr
Endast 6st kvar

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska