2-7 arbetsdagar

Nordman

Etablerade konstnärer
18000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): H 24 cm
  Upplaga: 149 signerade och numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Glas
 • Produktbeskrivning
 • Nordman" av Mats Jonasson:
  Mats Jonasson hämtar inspiration från naturen i sitt kreativa skapande. Svensk flora och fauna utgör en stor del av hans intresse även om Pablo Picasso också varit en stor inspiratör. Konstverket Nordman är ett konstverk skapat i gjutjärn och kristall.
  Verket är skapat och handmålat på glasbruket måleriås i de småländska skogarna. Organiska färger används vid skapandet för att skona miljön.
  Glasskulptur i signerad och limiterad upplaga
  Nordman är en gjuten kristallskulptur med bearbetad gjutjärn som mäter 24 cm hög. Skulpturen är monterad på en sockel av ek och tillverkad i en upplaga om 149 exemplar. Certifikat medföljer.
  Läs mer om Mats Jonassons konstnärskap och se alla hans motiv här
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Masq Poseidon
2-7 arbetsdagar
11900 kr
Masq Batzeba, guld
2-7 arbetsdagar
10900 kr
DUO
2-7 arbetsdagar
31000 kr
Yggdrasil, röd
2-7 arbetsdagar
2750 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska