Slutsåld

Non stop love edition

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
3000 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 55 cm x 55 cm
  Upplaga: 75 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemülhe 310 gram matt fineart textured
 • Produktbeskrivning
 • Non stop love edition:
  Konstnären Robert Hilmersson bemöter klimatångesten med humoristiska pingviner – ett återkommande motiv i hans konst, som en kommentar till klimatkrisen.
  – Jag vill gärna ha en egen twist på det jag gör, ofta med ett humoristiskt inslag, säger Robert om tavlan Non stop love edition. Pingvinerna blir små karaktärer för mig som gör oväntade saker i olika miljöer, samtidigt som de ger eftertanke om viktiga frågor som global uppvärmning och klimatpåverkan.
  Pigment print i begränsad upplaga
  Robert Hilmerssons konst är full av humor, popkulturella influenser men även politiska teman och samtidskommentarer. Han mixar gärna tekniker, målar med olika typer av färg och arbetar med diverse trycktekniker. Non stop love edition är ett pigment print och säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga om 75 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken på motivet är 50 x 50 centimeter utan ram, respektive 55 x 55 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Based on a true story
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Endast 3st kvar
Keep Smiling
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Endast 4st kvar
Prins Charming
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Vamos
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Endast 6st kvar
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska