Original
Såld

När lyktorna tänds

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
19500 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 101 x 51 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram med en tunn vit trälist
 • Produktbeskrivning
 • Karolina Palmér om ”När lyktorna tänds”:
  "Mitt naivistiska måleri präglas av starka färger, och människor är ofta ett återkommande motiv i mina verk. Jag gillar kontraster, och låter ofta detaljer och konturer vara skarpa medan allt runt omkring är desto mer diffust och abstrakt. Så även i detta motiv 'Allting snurrar'. Jag älskar färgkombinationerna av de ljusa, mjuka pastellfärgerna och de lite hårdare mörkare tonerna tillsammans".
  Unik originalmålning i akryl – endast ett exemplar
  Intresset för färg och form har alltid funnits hos konstnären Karolina Palmér. Med sin färgstarka konst vill hon beröra och sprida glädje, och helt enkelt bjuda på en vackrare vardag. Inspiration hämtar hon från livet i stort såväl som från låttexter, modemagasin och naturen. Karolina Palmér har skapat flera motiv för NOA Gallery, däribland "När lyktorna tänds". Detta verk är ett original i akryl och finns endast i ett exemplar. Måttet på målningen är 101 x 51 cm och levereras med en tunn, vit trälist.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Forever

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
4600 kr
Shine on
Original
2-7 arbetsdagar
8900 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska