2-7 arbetsdagar

Mina fienders nederlag

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 49 cm x 58 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 67 cm x 73 cm
  Upplaga: 120 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
 • Produktbeskrivning
 • Mina fienders nederlag:
  Daniel Grunditz är född 1973. Hans verk kan omnämnas såsom kollage av olika drömsekvenser, sammansatt i ett formspråk där gränsen mellan naivism och realism ter sig överflödig. Formspråket utmanar den rumskänsla vi alla av olika skäl tar för given. Genom denna utmaning vill jag redan från första intrycket skapa en desorientering, en känsla av osäkerhet inför det under våra fötter vi alltid tror oss kunna falla tillbaka på. Han är medlem i Konstnärernas Riksorganisation KRO, International Association of Art IAA och Go C Art Gallery.
  Utvald konst för er som älskar Game of Thrones
  Ni som vet ni vet - kampen om Järntronen är inne på sin sista säsong och NOA Gallery har valt det konstverk vi tycker representerar den stenhårda kampen mellan familjerna som befolkar Westeros och dess universum i serien från HBO. Daniel Grunditz stämningsfulla pigment print på temat hämnd och kamp blir det perfekta konstverket, finns på noagallery.se i en upplaga på 120 numrerade och signerade exemplar.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

I öppen terräng
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Mina tvivlares nederlag
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Det hördes en sång
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska