2-7 arbetsdagar

Meeting in Central Park, Green

1650 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek inramad (B, h, d): 54 x 67 cm
  Upplaga: 200 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Fine Art Prints Silkscreen
 • Produktbeskrivning
 • Meeting in Central Park, Green:

  – De flesta av mina motiv, om inte alla, skapar jag med många lager och en mix av såväl analoga som digitala tekniker, där de olika lagren i verket skapar ett djup i trycket och det repiga ger en känsla av vintage, som påminner om klassiskt fotografi. Jag arbetar ofta med samma motiv i olika skepnader och färgkonstellationer där Barbie i Meeting in Central Park, Green är grönklädd, medan hon i systermotiven med samma namn är klädd i olika nyanser.

  Grafiskt blad i begränsad upplaga

  Lars Tunebo är bildkonstnären med hela världen som sitt arbetsfält. Han använder sig gärna av starka färger, skarpa kontraster och arbetar mycket med djupet och det tredimensionella i sina bilder. Meeting in Central Park, Green är ett pigment print och säljs på Noagallery.se i en limiterad upplaga om 200 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken på motivet är 44 x 57 centimeter utan ram, respektive 54 x 67 centimeter med.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Kings Cross Green
2-7 arbetsdagar
24900 kr
View in Venice
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2465 kr fr. 2900 kr
Love soup (Red/green)
2-7 arbetsdagar
fr. 1550 kr
Love soup (Light blue/pink)
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1318 kr fr. 1550 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska