Original
Såld

Marengo

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
45000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Mix Media
  Tillverkad på: Canvasduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Marengo” av Marie Plosjö
  Konstnären Marie Plosjö har skapat konstverket Marengo, inspirerad av Napoleons häst. Hon målar ofta verk med djur i fokus, gärna med inslag av pixlar. Marengo är ett nytt motiv i linje med hennes tidigare kraftfulla och vackra djurmålningar. – Jag är mycket passionerad av djur och leker gärna med klara och starka färger.
  Original av konstnären Marie Plosjö
  Marengo är ett original skapat av Marie Plosjö och säljs hos NOA Gallery. Verkets mått är 100 x 100 cm och är skapat med Asterdam akryl. Stora delar är täckta med 24 karats guld och äkta silver och verket är signerad på fram och baksida med Maries handavtryck på baksidan av duken.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Flowers inside
Original
2-7 arbetsdagar
19000 kr
Endast 1st kvar
Black Beauty
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Endast 2st kvar
Savior
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Circle of Love
2-7 arbetsdagar
3500 kr
Endast 9st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska