Slutsåld

Magnificent

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
3000 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 60 x 60 cm
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Mix Media
  Tillverkad på: Åldersbeständigt 100% syrafritt papper
 • Produktbeskrivning
 • ”Magnificent” av Marie Plosjö

  Hon målar ofta verk med djur i fokus, som här puman. Magnificent är ett nytt motiv i linje med hennes tidigare kraftfulla och vackra djurmålningar.
  Magnificent är ett grafiskt blad som skapats i samarbete mellan Marie Plosjö och NOA Gallery. Upplagan kommer endast finnas tillgänglig under 168 timmar: från fredag 11 mars kl. 18:00 till fredag 18 mars kl. 18:00. Marie kommer signera och dessutom addera unika detaljer i bladguld på varje konstverk för att skapa struktur - inget verk kommer bli det andra likt.

  Hela processen blir en slags performance där du som konstälskare blir deltagare. Upplagans storlek beror på antalet ordrar som inkommer under perioden. Missa inte chansen att förvärva ett helt unikt grafiskt blad!

  Grafiskt blad av konstnären Marie Plosjö

  Verkets mått är 50 x 50 cm, kompletterad med ram är måttet 60 x 60 cm.

  Upplagans storlek är baserad på antalet köp av verket under perioden 11 till 18 mars som är den enda period när detta verk är tillgängligt. Därefter produceras upplagan och varje numrerat verk bestryks med bladguld av konstnären, detta betyder att varje verk blir helt unikt. Sedan signerar och numrerar konstnären upplagan och lämnar vidare för leverans. Det betyder att vi på detta verk har något längre leveranstid än våra övriga produkter, beräknad leverans är i slutet av mars.

  .

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Chimär
2-7 arbetsdagar
2500 kr
Endast 2st kvar
In the eye of the beholder
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar
My body my decision
Original
2-7 arbetsdagar
8500 kr
Endast 1st kvar
Cute and Strong
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska