2-7 arbetsdagar

Love Yourself

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 45 cm x 45 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 62 cm x 62 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Love yourself:
  – Love Yourself symboliserar och står för att man ska älska sig själv. Jag vill jag lyfta och betona vikten av att älska sig, för det är ju så oerhört angeläget – ännu mer i dessa tider, i dagens samhälle, säger Camilla Lundén. Motivet har således ett viktigt statement och ger en bra känsla. Framför allt vill jag ge styrkan att våga stå för den man är, och ta makten överk sin kropp – sig själv såväl som sitt liv och välmående. Ungefär som en påminnelse om att det är din kropp, det är du som äger den. Ingen annan.
  Akrylmålning i begränsad upplaga om 100 exemplar
  Konstnären Camilla Lundén målar nästan uteslutande kvinnor och gärna färgstarka sådana, alltid på hennes alldeles egna sätt. Hon blandar tekniker och stilar, men jobbar främst med akrylpasta och spray. Camilla har skapat flera unika motiv för Noagallery.se, däribland Love Yourself och Always Together. Målningarna finns i en upplaga om 100 exemplar, där varje pigment print är numrerad och signerad. Motivet är tryckt på åldersbeständigt syrafritt fine art print i 100 procent bomull.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Groovy glance
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Soul warriors
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Me and Myself
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland